Tisztelt Szülők!

Információ az étkezési kedvezményekről, az étkezésből való kijelentkezés rendjéről, a térítési díjak befizetéséről, a táplálék allergiás étkezés lehetőségéről illetve a térítési díjakról:

  1. A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők és a nevelésbe vett gyermekek esetében a térítési díj ingyenes, ehhez szükséges az érvényes rendszeres gyermekvédelmi illetve a nevelésbe vétel határozata.

Tartós betegség és a nagycsaládosok esetében a térítési díj 50 %-át kell fizetni. A tartós betegséget a szakorvos által kiállított tartósan beteg igazolással, a 3 vagy több gyermeknél a családi pótlék igazolás (Kormányablaknál lehet igényelni) és felsőfokú oktatásnappali tagozaton tanulótestvérekről tanulói jogviszony igazolás is szükséges.

Az igazolásokat a Polgármesteri Hivatalba (II. emelet 210-es iroda Pénzügyi Osztály Sztanó Miklósné ) vagy sztano.miklosne@paks.hu e-mail címre szíveskedjenek elküldeni.

  1. Az étkezésről való kijelentkezést a szülő minden esetben 06-75/ 830-595( Sztanó Miklósné) telefonszámon teheti meg,11 óráig lehet kijelentkezni a következő napi étkezésből. Utólagos kijelentkezésre nincs lehetőség.Az ingyen étkezőket is ki kell jelenteni az étkezésből.Étkezéssel kapcsolatosan bármilyen kérdésük van szintén a megadott telefonszámot szíveskedjenek hívni.
  1. A térítési díjak befizetése készpénzzel vagy csoportos beszedéssel történik.

A készpénzes befizetés esetében az iskolában a megadott napokon van lehetőség, erről tájékozódhatnak az iskola honlapján.

A csoportos beszedés a következőképpen történik: felhatalmazást kell adni a pénzintézetnél, ehhez szükséges az Önkormányzat és a fogyasztói azonosító.

Kedvezményezett: Paks Város Önkormányzat, azonosítója: A15733500
A fogyasztó( szerződő fél ) azonosítója: a gyermek monogramja ( ékezet nélkül ) és születési dátuma.( pl. KA19980521 )

A banki igazolást a felhatalmazás megadásáról szíveskedjenek a fent megadott e-mail címre elküldeni vagy személyesen eljuttatni a Polgármesteri Hivatalba. (Pénzügyi Osztály II. e. 210-es iroda Sztanó Miklósné)

  1. A táplálék allergiás étkezést csak szakorvosi igazolással lehet igénybe venni.

A következő szakorvosi igazolások fogadhatók el: endokrinológiai, gasztroenterológiai, diabetológai és allergológiai szakorvos.

  1. 3x étkezés ( tízórai, ebéd, uzsonna ) 607 Ft/nap 50%     303 Ft/nap

1x étkezés ( ebéd )                            384 Ft/nap      50%     192 Ft/nap
diétás 3x étkezés                               813 Ft/nap      50%     406 Ft/nap
diétás 1x étkezés                               564 Ft/nap      50%     282 Ft/ nap                                  

                                                                                                                      Sztanó Miklósné
                                                                                                                      pénzügyi ügyintéző

Színsémák választása
Betűméret változtatása